Thursday, June 16, 2011

Tak Terbatas WaktuSetelah mampu berdiri sendiri, kemudian boleh berjalan dan terus meniti tanpa tongkat, sungguh boleh mentitiskan air mata. Betapa hebatnya kurniaan Pencipta, betapa hinanya diri tidak miliki kuasa melainkan izin dari DIA walau hanya ingin setapak melangkah .


Allahu Rabbi.. Terima kasih Tuhan telah beri dan pinjamkan sepasang kaki sejak 24 tahun yang lalu. Direhatkan lebih kurang dua bulan dan kini tiba waktu kembali berkhidmat hingga akhir hayat. Proses yang telah membentuk erti bersyukur dengan pemberian. Moga ia kekal menjadi pengajaran serta panduan dalam mengumpul dana untuk dipersembahkan pada- Nya kelak.


Kasihnya Mama terbukti tidak terbatas, kasihnya Babah sungguh tidak terbalas.Mama & Babah di KelantanAmirah Husna pon sempat saat membahagiakan.


Terima Kasih Ayahanda dan Bonda tercinta atas segala-galanya. Moga berbahagia hingga ke syurga dalam rahmat-Nya! Cintaku pada kalian makin-makin bergemerlapan.p/s: Untuk pengantin, Pn. Sayana dan pasangan, Tahniah kedatangan insan baru.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails